Brussels: reducing waste first piece in food resource puzzle

Peas in pods.

Peas in pods. (Photo credit: Wikipedia)

To tackle pollution and climate change, policy-makers, NGOs and industry alike support more vegetables in Europeans’ diets, while insisting on better use of resources and waste-management. The Eurostat resource efficiency scorecard published on 6 December shows Europeans’ use of resources per sector.

Om milieuvervuiling en klimaatverandering tegen te gaan willen beleidsmakers, NGO´s en industrie samen bereiken dat er meer groenten worden gegeten. Bovendien moet er beter gebruik worden gemaakt van hulpbronnen en afvalmanagement. Eurostat heeft hiervoor op 6 december een scorekaart voor hulpbronnenefficiency gepubliceerd waarmee per sector bekeken kan worden hoe (in-)efficiënt het gebruik van hulpbronnen is.

Lees verder Brussels: reducing waste first piece in food resource puzzle | EurActiv.

Dit bericht werd geplaatst in afvalpreventie, voedselverspilling en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s