A Sea of Waste | Food For Thought

English: Trawler Hauling Nets Source: http://w...

English: Trawler Hauling Nets (Photo credit: Wikipedia)

Of every 100 kilograms of wild catch, just 20 kilograms arrive in the market; the rest ends up back in the sea – dead or dying. “A Sea of Waste,” a Water Workshop at the Slow Fish event happening  in Genoa, confronted the widespread but still little known problem of fish waste due to discards – that is, fishers sorting their catch onboard and throwing back any species that don’t meet commercial targets, even though the majority is perfectly edible.

lees verder bij  A Sea of Waste | Food For Thought | Slow Food International – Good, Clean and Fair food..

Dit bericht werd geplaatst in bedrijfsafval, voedselverspilling en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s